Segrare korade i Nätbarometern

Efter 23 deltävlingar är nu årets upplaga av Nätbarometern slutförd. Totalt har 25 ungdomar från sex olika klubbar i Småland spelat deltävlingar på nätplattformen Lichess varje torsdag. Tävlingen har genomförts som en arenaturnering där alla åldersklasser har spelat i samma grupp, därefter har resultatlistan delats upp på klasserna Knattar, Miniorer och Kadetter.

I knatteklassen var Theodor Cornfors från Växjö SK länge ensam deltagare, men de senaste veckorna fick han en stark utmanare i form av Kimi Alriksson från Nybro SS. Men Theodors flitiga deltagande fällde till slut avgörandet, så att han vann knatteklassen före Kimi. Ytterligare två deltagare genomförde färre än fem deltävlingar, och kom därmed inte med i prislistan.

Miniorklassen hade flest deltagare, och kampen om slutseger avgjordes inte förrän i sista deltävlingen. Totalt deltog 15 miniorer, av vilka nio spelade fem eller fler deltävlingar. Slutsegrare blev Harry Säleby från Eksjö SK före Nellie Ståhl och Filip Harisson, båda från Jönköpings SS.

I kadettklassen fullföljde endast två av de sex deltagarna genom att delta i minst fem deltävlingar. Här segrade Melvin Cedergren före Cornelia Furehill, båda från Jönköpings SS.

Slutställningen i respektive klass ser ut så här:

Kadetter
MelvinCedergrenJönköpings SS100
CorneliaFurehillJönköpings SS68
Miniorer
HarrySälebyEksjö SK275
NellieStåhlJönköpings SS265
FilipHarissonJönköpings SS189
ViktorNilssonLjungby SK149
ElielJunellOskarshamns SS77
AdrianLundkvistJönköpings SS68
SolKullanderJönköpings SS67
LamTruongJönköpings SS31
RagnarBacköVäxjö SK26
Knattar
TheodorCornforsVäxjö SK300
KimiAlrikssonNybro SS125