Schack-SM 2024 till Växjö!

Nästa års spellokal

Växjö SK fyller 100 år nästa år och som en del av deras firande har det valt att ansöka om att få arrangera SM, något som alltså beviljades i veckan. Tävlingen kommer att spelas i Fortnox-arena, där det vanligtvis spelas innebandy. Spellokalen är en del av Växjös Arenastad.

I Småland ser vi för närvarande ett ökat intresse för schack och att delta i schacktävlingar, och vi kommer så klart att försöka underlätta i så mycket vi kan för att så många som möjligt ska kunna delta från Småland. Växjö SK kommer exempelvis att erbjuda möjligheten till logi på skola.

Har du tankar kring vad Smålands SF skulle kunna göra för att du eller övriga seniorer/juniorer i din förening skulle ha möjlighet att delta? Tveka inte att höra av dig till Smålands SF med förslag!

Mikael Lundström