Schackbarometern mellanlandade i Jönköping

Under lördagen avgjordes deltävling fyra av Schackbarometern. 20 spelare samlades i Jönköping för att göra upp om placeringarna. Som vanligt spelade alla i samma grupp, och sedan delades resultatlistan upp i respektive tävlingsklass.  Theodor Cornfors vann knatteklassen, Nellie Ståhl miniorklassen och Ossian Krantz Thorsén kadettklassen. Nästa deltävling kommer att avgöras i Västervik. Då kan det bli omkastningar i resultatlistan eftersom man bara tar med sig de fyra bästa resultaten. De som har spelat alla deltävlingarna måste således stryka något resultat, medan de som inte varit med alla gånger får ta med sig alla poäng. Det följer således en spännande fortsättning innan sista deltävlingen kommer till Oskarshamn.

/Anders Kvarnemo Tävlingsledare Jönköping

Sammanställning av poäng efter 4 deltävlingar

Resultat-deltavling-4