RF-SISU information från Distriktskonferansen i Vrigstad.

Lördagen den 31 aug var RF-SISU Småland inbjuden att prata om bla vad vi kan göra tillsammans med idrottutbildarna. Mikael från RF-SISU Småland pratade mycket om möjligheter och utbud på olika fronter. Vi har nu fått materialet han hade med sig och vill gärna dela med oss av det.

Kunskapswebbar

Till flera av SISU Idrottsutbildarnas och idrottsrörelsens utbildningar ingår digitala kunskapsplattformar, så kallade kunskapswebbar. Du hittar kunskapswebbarna här

Sök våra utbildningar

RF-SISU Småland har ett brett och varierat utbud av utbildningar som stärker din roll – oavsett idrott och oavsett om du är ny inom idrotten eller har lång erfarenhet. Saknar du en utbildning i vårt utbud får du gärna höra av dig till oss. Tveka inte att kontakta våra idrottskonsulenter om du vill ha hjälp att välja rätt utbildning eller att starta en utbildning i föreningen. Här kan du söka efter aktuella utbildningar

Att välja rätt utbildning

Hur ska man välja rätt utbildning? Det allra enklaste är att ta kontakt med RF-SISU Smålands idrottskonsulent i din kommun. De har koll på vilken utbildning du bör gå och vad vi kan erbjuda dig.

Mikael visade också en PowerPoint presentation som finns här samt vill nu dela med sig 2 PDF om Ledarsatsning – Ungas delaktighet samt Dialogduk ledarrekrytering.

En annan sak som nämndes är ju också försäkringen dels den försäkringen som ingår när en förening har registrerat sig samt försäkring för tex tekniskutrustning och brand stöld osv som kan tecknas mot en avgift.

Nu är även halva distrikts klubbar registrerat sig mot Idrott online ! Toppen nu är det bara andra halvan kvar!! 😉