Rafflande slutstrid i Nätbarometerns miniorklass väntar

Det har nu spelats 17 deltävlingar av Nätbarometern, de återstående sex deltävlingarna kommer att vara avgörande för slutplaceringarna. Eftersom man endast räknar de 15 bästa resultaten kommer de flitigaste deltagarna nu att få stryka sina sämsta resultat. Det innebär att spelare som inte varit med från början kan samla mer poäng. Det är fortfarande möjligt att hoppa in i tävlingen eftersom det bara krävs deltagande minst fem gånger för att komma med i sluttabellen.

I knatteklassen har Theodor Cornfors länge varit enda deltagaren, men i rond 17 tillkom det tre spelare. Så nu är det kamp om placeringarna bakom Theodor som är ohotad segrare.

Det är mest rafflande i miniorklassen. Kampen om plats 1 och 2 står mellan Nellie Ståhl och Harry Säleby, med en hårfin fördel för Nellie. Filip Harisson och Viktor Nilsson krigar om plats 3 och 4, med en liten fördel för Filip. Vi kan se fram emot en spännande upplösning.

Kadett- och juniorklasserna har ännu inte någon deltagare som kvalificerat sig för sluttabellen genom att spela minst fem ronder

Resultatlistan efter deltävling 17:

Knattar  Poäng
TheodorCornforsVäxjö SK300
KimiAlrikssonNybro SS15
GabrielCarlssonNybro SS10
NourelChamounJönköpings SS8
    
Miniorer   
NellieStåhlJönköpings SS255
HarrySälebyEksjö SK250
FilipHarissonJönköpings SS175
ViktorNilssonLjungby SK143
AdrianLundkvistJönköpings SS54
ElielJunellOskarshamns SS34
LamTruongJönköpings SS27
RagnarBacköVäxjö SK23
Jonato BabenJönköpings SS22
GustavKahlrothVäxjö SK16
SamuelSrbuJönköpings SS10
SolKullanderJönköpings SS6
VincentSchmidtEksjö SK6
    
Kadetter   
TroyRönnkvistJönköpings SS60